SOCIALE WIJKTEAM

Sinds 1 april is het sociale wijkteam Noordoost in u wijk van start gegaan. Maar wat is nu een sociaal wijkteam? Zij zijn er voor alle bewoners in de wijk en voor heel veel verschillende vragen zoals bijvoorbeeld: · Ik wil graag wat ondersteuning bij het zoeken naar werk of vrijwilligerswerk · Hoe kan ik een gezellige buurtactiviteit organiseren · Hoe maak ik mijn financiën inzichtelijk · Ik wil graag anderen ondersteunen in bv de opvoeding of bv regelzaken · Kan ik tips krijgen bij de opvoeding van mij kinderen · Ik wil graag wat meer gaan werken aan mijn gezondheid en ik wil meer gaan sporten. · Wat kan ik doen aan de overlast die ik ervaar in mijn wijk · Hoe kan ik wat meer sociale contacten opbouwen.

Waar kunt u ons vinden?
Zij sluiten zich aan bij de scholen in de wijk. Aan onze school is een sociaal werker gekoppeld zijn naam is Jos van Oostrum. Komend schooljaar moet nog verder duidelijk worden hoe wij als school en sociaal wijkteam zo optimaal mogelijk samen kunnen werken. Natuurlijk kunt u ook bij hun binnenlopen voor een bakje koffie in het wijkcentrum aan de Egelantierstraat nummer 3. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag tussen 10.00-16.00.

Hoe kunt u het sociale wijkteam bereiken?
Ook is het sociale wijkteam natuurlijk te bereiken via de telefoon en de mail: Kantoor: 058-3030402 infofrontlijnteam@leeuwarden.nl