NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

Extra studiedag!
Op dinsdag 24 maart hebben 10 leerkrachten van onze school een cursusdag van de Kanjertraining.
We hebben daarom besloten om de kinderen deze dag vrij te geven.

Rapporten en 15 minutengesprekken
Volgende week donderdag 12 februari worden de rapporten uitgedeeld.
In de week van maandag 16 februari tot vrijdag 20 februari zijn de 15 minutengesprekken. Dit gesprek is verplicht. U heeft de mogelijkheid om eventuele vragen over het rapport op dat moment te stellen. Zou u het rapport dan mee willen nemen?
Inschrijven voor deze gesprekken kunt u doen via Mijnschoolinfo.nl, u krijgt hierover automatisch bericht via de e-mail.

Carnaval en Aswoensdag.
Volgens de Katholieke traditie vieren wij ook het Carnaval op school. Dit doen wij op vrijdag 13 februari, de gehele dag.
Het thema dit jaar is ‘vrijdag de 13e’. Uiteraard mag u daar iets mee doen maar is niet verplicht.
De dag wordt gestart met een lange polonaise. Ouders mogen hierbij aanwezig zijn om alle mooie kostuums te aanschouwen. Vervolgens wordt het feestgedruis voortgezet en worden spelletjes gespeeld in de verschillende klassen.
’s Middags is de playbackshow. Hierbij kunnen helaas geen ouders aanwezig zijn, gezien de grootte van de school.

Onlosmakelijk verbonden aan carnaval is Aswoensdag. Op woensdag, 18 februari zullen we de dag starten met een korte viering rond deze dag. Hiermee starten we officieel de Vastentijd.

Huisvesting
Zoals u weet is onze school nog steeds groeiende en hanteren wij geen leerlingen stop. Deze afspraak is gemaakt door onze stichting. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe lokalen. Wij hebben overleg met de Bisschop Möller Stichting en Gemeente Leeuwarden om een langdurige oplossing voor dit probleem te vinden. Zodra wij een concrete oplossing hebben zullen wij u hierover berichten.

Website
We zijn druk bezig met een opzet voor een nieuwe website waarop u in de toekomst ook informatie over de ontwikkelingen op school kunt vinden.

Pink Floyd
Leerlingen van groep 8 zullen samen met de tribute band Pink Floyd een optreden verzorgen op zaterdag 21 februari in het WTC Expo. De kinderen zullen dan het bekende nummer “Brick on the wall” meezingen. Er wordt al volop geoefend!

Voorjaarsvakantie
Van maandag 23 februari tot en met vrijdag 27 februari hebben de kinderen voorjaarsvakantie. Juf Josje zal na deze vakantie weer terugkomen van haar zwangerschapsverlof.
We hopen iedereen op maandag 2 maart weer te verwelkomen op school.