TOVERPROJECT

Afgelopen weken werd er getoverd in de kleutergroepen. Hilde van de bibliotheek kwam het project inleiden.

Via de bibliotheek kregen we een heel pakket aan boeken, met een mantel, hoed en toverstaf. Dit was afkomstig van een hele oude tovenaar die een lange reis maakte en vroeg of wij op zijn spullen wilden passen! Deze spullen moesten elke week een keer gebruikt worden, want anders raakte het zijn toverkracht kwijt. Steeds werd er door meester Bento een brief in de klas bezorgd met daarop de instructies voor het toveren en ja hoor.. het lukte!

Bij elke toverpoging werd er een boek uit de mantel getoverd, die we met veel plezier hebben gelezen en bekeken. De tovenaarsspullen zijn nu weer in een andere klas. Bijzonder hoe dat allemaal kan!