VOORJAAR EN MUZIEK IN GROEP VIER

Beste Ouders,

In de groepen vier laten we narcissen en tulpen in bloei komen. Op één november deden deze bloembollen in een potje, dinsdag 28 fenruari hebben we deze uit de grond gehaald. Nu staan ze in de groepen en beginnen ze al flink te groeien. Dan groeiproces noteren we in een boekje: het bloembollenboekje. Daarin noteren we hoeveel bloemen er zijn en de hoogte van de hoogste bloem. We hopen dat alle bollen in bloei komen, de kinderen zijn erg enthousiast.
Op de foto's vindt u de potjes in de vensterbank en het bloembollenboekje.

Voor muziek gebruiken we de instrumenten van 123 Zing. Deze op de foto staande instrumenten zijn voor de groepen 3,4 en 5. U kunt zich voorstellen dat de kinderen met veel plezier deze instrumenten willen gebruiken, vooral de trommels zijn favoriet. Niet alle liedjes die aangeleerd worden komen uit de methode 123 Zing.