BEZOEK VAN ZWARTE PIET OP SCHOOL

Bezoek van zwarte piet op school

Vandaag begon de dag bijzonder spannend... de school was dicht en alle kinderen en leerkrachten stonden buiten te wachten op zwarte piet. Hij had namelijk op een briefje geschreven 'ikke kom so" en hij kwam wel op een hele bijzondere manier: met een helikopter!
Hij vertelde dat hij afgelopen nacht de schoenen gevuld heeft en dat hij nu weer kwam omdat hij nog wat dingen moest leren.
Dus mocht zwarte piet mee naar de Bijenkorf en heeft hij van ons leren veteren. En na 10 minuten kon hij veteren! Het was een spannend maar ook een heel fijn bezoek. We hopen dat we je nog eens zien zwarte piet in de Bijenkorf!