VAN DE ZOMER NAAR DE HERFST

De vlinders zijn weer helemaal gewend aan het schoolse ritme. De eerste schoolweken konden we nog even genieten van het mooie weer. De oudere kinderen deden waterspelletjes in het park, de kleuters hadden hun eigen waterfeestje op het plein. De watertafels werden naar buiten gehaald en diverse bakken werden gevuld met water, wat een pret!

Elke dag na het fruit eten of het broodje eten mogen de kinderen als ze klaar zijn een boekje pakken en met elkaar lezen. Er zijn kinderen die zelfs al een beetje kunnen lezen en de andere kinderen voorlezen! Andere kinderen genieten van de plaatjes en gaan erover met elkaar in gesprek. Er wordt heel wat geleerd in een kleuterklas!

Na een fijne start zijn de kinderen nu toe aan een welverdiende herfstvakantie. Veel plezier en tot na de vakantie!