WELKOM IN DE BIJENKORF

Wij zijn alweer een paar weken onderweg in de Bijenkorf en hard aan het werk.

Wij zijn begonnen met een nieuwe methode in de kleuterbouw en dat is erg leuk.
Hebben de kinderen al verteld over Ed met de rijmpet? Die gaat ons helpen met het opzeggen van rijmpjes en het oefenen met zelf rijmen.
Of tante Truus? Zij gaat met ons kijken naar de verschillen tussen letters en klanken bijvoorbeeld.
En Arie de Letterkanarie? Die gaat ons leren letters benoemen! Zij hebben er veel zin in dit jaar en wij ook.

De doelen waar we met kleuters aan werken hangen op onze deur, neem gerust een kijkje en vraag de kinderen er maar eens naar of ze er iets over kunnen vertellen.

Verder loopt juf Anthonia stage bij ons en zal ze elke donderdag en vrijdag voor de klas staan in de Bijenkorf.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.

Groet juf Eef, juf Anthonia en juf Josje